Ondersteuning

Service
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

 

 

De ondersteuning bij ViVa Computers bestaat uit verschillende onderdelen.
 

1. Wij komen bij U langs. U heeft een probleem waar U niet uitkomt en er moet naar gekeken worden dan kunt U een afspraak maken en we komen langs (op afspraak) en gaan het ter plekke oplossen. Mocht het nu niet lukken om verschillende redenen dan nemen we het mee en retourneren het weer als het werkt.

2. U kunt het langsbrengen. U kunt een afspraak maken en dan kunt de computer, laptop of wat ook kapot is langs brengen en we lossen het probleem op. U kunt het later weer ophalen of (als het niet te ver is) kunnen we het ook afgeven of opsturen naar U. Het kan alle kanten op :)

3. Ondersteuning op Afstand. Wanneer U een probleem heeft en U woont een eindje hier vandaan dan kunnen we hulp geven op afstand. Met behulp van Teamviewer kunnen we een verbinding maken met U computer, laptop en zelfs een Android telefoon/tablet en kan het probleem op deze manier opgelost worden. Kijk hier voor meer informatie: Hulp op Afstand

ViVa Computers werkt op basis van afspraken en gaarne eerst contact met ons opnemen zodat we een afspraak kunnen maken:

 

 

 

 

 

CONTACTEER ONS

U kunt contact met ons opnemen via dit contact formulier. Binnen een werkdag beantwoorden we uw bericht .

Over ViVa Computers

ViVa Computers bied U zeer veel verschillende diensten aan zoals computer en laptop reparatie. Tevens bieden wij data recovery en backup aan tegen scherpe prijzen.

Contacteer ons ...

Odradastraat 58, 5521 CT, Eersel

(+31 (0) 853011706

(+31 (0) 651087099

www.vivacomputers.nl

Blijf op de hoogte met onze Nieuwsbrief

Login

Zoeken