Computer Reparatie

Computer Reparatie en Onderhoud
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Computer Reparatie en Onderhoud

ViVa Computers repareert Uw computer tegen een scherpe prijs. Indien de computer niet opstart of sloom is geworden dan zorgt ViVa Computers ervoor dat alles het weer doet. Wat vaak voorkomt bij computers is dat ze bijvoorbeeld langzaam zijn. Dit is vaak simpel op te lossen door meer werkgeheugen erin te zetten of nog beter met een SSD te werken. De SSD schijf is zeker 3 keer sneller dan een normale schijf en de computer zal hierdoor veel sneller worden.
Dit is ook een ideale manier om Uw oude computer nieuw leven in te blazen. U hoeft niet perse een nieuwe computer te kopen want U oude computer kan een 2de leven krijgen op deze manier. Dit spaart U veel kosten uit ;)

Wat ook vaak voorkomt is dat de computer vies is. Vies in de letterlijke vorm zoals met stof maar ook restanten van software en tijdelijke bestanden die in de weg zitten. Stof is gevaarlijk omdat Uw computer warm kan worden. In het gunstigste geval zal hij alleen maar uitgaan maar als het te warm word kan er ook wat meer kapot gaan. Dit alles kan ViVa Computers voor U oplossen en U tips geven hoe U het kan voorkomen.

De prijzen zijn afhankelijk van wat er gedaan moet worden. Hieronder zullen we de meest voorkomende computer reparatie prijzen weergeven en als Uw prijs er niet tussen staat dan kan er altijd een vrijblijvende prijsopgave gedaan worden.

 

Onderzoek: Gratis
Vervangen onderdelen: €30 (Dit is exclusief het te vervangen onderdeel)
Schoonmaken computer softwarematig en verwijderen stof binnenkant kast: €40
PC compleet opbouwen: €100
(Dit is exclusief de onderdelen)
Op locatie PC aansluiten: €25 (Binnen een straal van 15 kilometer rond Eersel anders komt er €20 vaste kosten bij voor het rijden)
 

Aanmelden van uw reparatie doet u hieronder:

https://vivacomputers.nl/service-aanmeld-formulier

 

 

 

 

 

 

CONTACTEER ONS

U kunt contact met ons opnemen via dit contact formulier. Binnen een werkdag beantwoorden we uw bericht .

Over ViVa Computers

ViVa Computers bied U zeer veel verschillende diensten aan zoals computer en laptop reparatie. Tevens bieden wij data recovery en backup aan tegen scherpe prijzen.

Contacteer ons ...

Odradastraat 58, 5521 CT, Eersel

(+31 (0) 853011706

(+31 (0) 651087099

www.vivacomputers.nl

Blijf op de hoogte met onze Nieuwsbrief

Login

Zoeken