Vaak Gestelde Vragen

Vaak Gestelde Vragen

( Hieronder vind U een aantal vragen en antwoorden over onze diensten )

 • Q. Kan mijn Mac- en PC- computer geupgrade worden?

  Uiteraard kan Uw PC en Mac geupgrade worden. De hardware die in beide zit is breed verkrijgbaar en bijvoorbeeld een harde schijf is bij allebei hetzelfde. Waar U het meest aan snelheid kan verdienen is om er bijvoorbeeld een SSD in te zetten of het werkgeheugen uit te breiden.
  We kunnen U hiermee adviseren.

 • Q. Krijg ik garantie bij ViVa Computers?

  Garantie krijgt U van ViVa Computers op reparaties en diensten die wij uitvoeren maar ook op artikelen die U bij ons koopt.

  De garantie is bij wet bepaalt en uiteraard zijn wij coulant wanneer er iets gebeurt. In goed overleg komen we er altijd wel uit.

 • Q. Hoe lang duurt een reparatie?

  Een reparatie duurt doorgaans ongeveer maximaal een week. Wij proberen altijd het zo snel mogelijk af te handelen maar zijn soms ook aangewezen op externe partijen zoals bijvoorbeeld levering van een onderdeel.

  Ook word er extern reparaties uitgevoerd (dit communiceren we met U vooraf) en zijn we ook afhankelijk hoe snel hun dit uitvoeren.

 • Q. Wat als er ineens meer problemen zijn?

  Dan gaan we voordat we iets doen eerst in overleg met U. Wanneer het geen impact heeft op de prijs dan hoeft U zich geen zorgen te maken maar wanneer het extra geld zou gaan kosten dan stellen we U eerst op de hoogte en kan U altijd besluiten of U door wilt gaan of niet.

 • Q. Veroorzaakt mijn reparatie gegevensverlies op mijn apparaat?

  Doorgaans niet maar ...... maak altijd eerst een back-up van Uw gegevens voordat U het apparaat bij ons aanbied!

  ViVa Computers stelt zich niet aansprakelijk voor data verlies maar we doen ons best om het te voorkomen. Dit doen we om standaard eerst vooraf een back-up van Uw gegevens te maken. Deze zetten we weer terug indien nodig.
  Het kan zijn dat er op andere dan de normale plaats data staat dus graag dit van te voren aan geven.

Over ViVa Computers

ViVa Computers bied U zeer veel verschillende diensten aan zoals computer en laptop reparatie. Tevens bieden wij data recovery en backup aan tegen scherpe prijzen.

Contacteer ons ...

Odradastraat 58, 5521 CT, Eersel

(+31 (0) 853011706

(+31 (0) 651087099

www.vivacomputers.nl

Blijf op de hoogte met onze Nieuwsbrief

Login

Zoeken