Ondersteuning via Teamviewer
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Hoe werkt de hulp op afstand?

Wel eigenlijk heel simpel. ViVa Computers maakt gebruik van Teamviewer wat op een hele gemakkelijke manier het mogelijk maakt om verbinding te maken met uw computer.

Wanneer u hulp wilt hebben van ViVa Computers kunt u Teamviewer downloaden van deze site en gewoon laten draaien waarmee er verbinding met uw computer gemaakt kan worden.

Het is NIET mogelijk om zonder uw toestemming uw PC over te nemen! U moet ALTIJD zelf toegang geven doormiddel van het (bijv telefonisch) doorgeven van het wachtwoord.

Hoe gaat het in z'n werk?

 

Om te beginnen moet de software gedownload worden. Dit doet u door op onderstaand plaatje te drukken:

Start de Online Hulp van ViVa Computers

Er wordt een programmaatje gedownload naar uw PC en u krijgt de volgende melding :

Firefox:

Internet Explorer:

Google Chrome:

Klik op "Uitvoeren" of op "Openen" indien het Chrome of Firefox betreft. Het programmaatje wordt nu gestart en na het accepteren van de voorwaarden ziet u het volgende:


U ziet nu 2 getallen nl een ID en een Wachtwoord. Beide getallen moet u doorgeven aan degene die je scherm wil overnemen. Degene die uw PC wil overnemen voert deze getallen in en krijgt daarna uw scherm te zien, en alles wat u opgestart hebt. Schrik niet als u de muis opeens ziet bewegen!

De achtergrond van uw scherm verdwijnt tijdelijk en dit komt dan in de rechteronderhoek van uw PC te staan:

Door op de iconen zoals de telefoon of camera te klikken kunt u een "Chat" starten met degene die uw PC heeft overgenomen of elkaar bellen en zelfs zien:

Als u op de grote witte X drukt dan wordt de verbinding verbroken.

U ziet dat het allemaal heel eenvoudig is!

Voor de goede orde: Alvorens de hulp geboden zal worden word u gevraagd om uw adresgegevens te geven en emailadres zodat na afloop u een factuur gestuurd kan worden.

ViVa Computers werkt met prijs afspraken dus er zal u vooraf een bedrag genoemd worden waardoor er geen verrassingen zullen zijn.

X

Right Click

No right click