Goede En Eerlijke Computer, Laptop & Mobiel Reparatie

ViVa Computers bied U uitgebreide diensten aan zoals computer en laptop reparatie. Ook als U problemen heeft met software kunt U bij ons terecht.

U kunt ook bij ons terecht voor de aanschaf van een gebruikte of nieuwe computer of laptop. In onze webshop bieden wij ook computer onderdelen aan zoals werkgeheugen, routers, usb sticks enz.

WIJ BIEDEN GOEDE COMPUTER REPARATIE SERVICES

Stel een vraag

NEEM CONTACT MET ONS OP

Als Uw computer, laptop, mobiele telefoon of tablet problemen heeft

ViVa Computers zal dan zo snel als mogelijk Uw probleem oplossen onder de No Cure No Pay garantie!

Odradastraat 58, 5521CT in Eersel

(+31 0) 853011706 en/of (+31 0) 651087099

Openingstijden: 9.00 – 18:00

BEOORDELINGEN VAN ONZE KLANTEN

( Hieronder vind u wat onze klanten bij Google Review over ons zeggen )

Goede morgen, wat ik nu heb meegemaakt heb ik nog nooit meegemaakt, mijn pc werkte niet zoals het zou moeten, dus even gebeld en werd vrij snel geholpen, maar dit bedrijf is gewoon in een woord SUPER GOED, zo vriendelijk zo snel en Ronald de eigenaar gaat net zolang door tot alles weer perfect werkt, en dan de vriendelijkheid zo persoonlijk en netjes gewoon geweldig, en de kosten belachelijk laag, ja in een woord geweldig, en de pc werkt weer prima BEDANKT


Jan Daams

Jan Daams

Prima geholpen hier. Deze man heeft een particuliere zaak dus verwacht gewoon een zaak aan huis en niet een winkel or dergelijke waar ik eerst aan dacht! Niet te min, mijn probleem is prima geholpen door deze man, hij heeft vakkennis en geeft advies zelfs als je er niet naar vraagt. Prijs / kwaliteit is prima hier, waar je normaal meer betaald in grote zaken vraagt hij meer een vriendenprijsje. Ik raad deze man aan!Bzoeker .

Bzoeker .

Snel gemaakt & vriendelijke service! Verder nam hij ook de tijd om mijn vragen goed te beantwoorden, de werking van programma's te laten zien en gaf hij nog meer handige adviezen die ik kan toepassen.


Kim van Gompel

Kim van Gompel

Ik ben zeer tevreden over de snelheid, vakkundigheid en het probleemoplossend vermogen van ViVa computers. Ze zijn altijd te bereiken voor advies, hebben een gezonden no-nonsense mentaliteit en doen alles om je weer snel online te krijgen. Ik kan ViVa computers iedereen aanbevelen !

Familie van Overdijk

Familie van Overdijk

Ik ben zeer tevreden over ViVa computers. PC was binnen 1 dag klaar. De afspraken zijn nagekomen. Duidelijke en heldere info over de reparatie gekregen en een goed advies voor de toekomst. Er wordt met je meegedacht. Dus ik kan ViVa computers aanbevelen !

Henk Derks

Henk Derks

Flexibele, snelle dienstverlening. Er wordt meegedacht niet alleen om tot oplossingen te komen maar ook om nieuwe problemen te voorkomen.Josienvandenbroek van den Broek

Josienvandenbroek van den Broek

Roland heeft me wederom snel en vakkundig geholpne. Thx
M W

M W

De service is letterlijk en figuurlijk grensoverschrijdend. Ik heb nog geen probleem gehad dat met profesionele hulp en vriendelijkheid niet verholpen kon worden. Hoge mate van vakkennis en ik kan de firma ten zeerste aanbevelen.


Peter Kistemaker

Peter Kistemaker

Enorm tevreden. Professioneel advies gekregen op onze specifieke eisen. Denkt goed mee. Heldere communicatie en snelle service. Aanrader!Aswin Baaijens

Aswin Baaijens

Second Sun Produkties

Ben snel en goed geholpen. Zowel met het opschonen van mijn laptop als bij het adviseren en aanschaf van externe harde schijf en nieuwe (refurbished) laptop. Alles prima geregeld.


Anna van Bergenhenegouwen

Anna van Bergenhenegouwen

Kracht in Essentie

Heel tevreden. Snelle service en prima afwikkeling.
Doortje van der Velden

Doortje van der Velden

Top gozer! Super snelle service, vriendelijk en is gewoon aan huis. Mijn laptop is er zeer van opgeknapt. Ik weet wel waar ik de volgende keer na toe moet, Viva Computers. Nogmaals bedankt!


Job van Hoof

Job van Hoof

Eigenaar verstaat zijn vak goed, is super klantvriendelijk en geeft een goede service! Gewoon een dikke 10 voor dit kleine bedrijfje aan huis!Maurice Bakermans

Maurice Bakermans

Na snel app contact kon ik direct mijn telefoon brengen met waterschade. Binnen 2 dagen was mijn telefoon gemaakt en ook nog garantie op de reparatie. Deze top service had ik nergens zo snel gekregen als bij ViVa Computers. Ik zou hier zeker weer gebruik van maken.

Marsha Soetens

Marsha Soetens

ViVa Computers bied No Cure No Pay aan!

Wie zijn we?

ViVa Computers bestaat uit 1 persoon en meerdere partners. De persoon is Roland Kuysten en onze partners zijn onder andere Eset, KeepITSafe en Stellar Data Recovery.

ViVa Computers bestaat al sinds 2008 en is uit een hobby ontstaan. Wij houden het graag informeel en persoonlijk.

Persoonlijk

Betaalbaar

No Cure No Pay

Ons Doel

Om voor iedereen zoveel mogelijk een zo goed mogelijke en eerlijke hulp te kunnen bieden. Wanneer iets niet lukt of gaat dan word dit ook eerlijk gezegd en wanneer er geen onderdelen gekocht zijn dan is de moeite en tijd voor ViVa Computers.

Duidelijke communicatie

Transparant door ons ticket systeem

Voor iedere portemonnee

WAT TE DOEN BIJ ...

( Een paar handige tips )

Wat te doen als Uw harde schijf crasht?

Wanneer U een gecrashte harde schijf heeft is het belangrijk om de schijf niet meer te gebruiken. Als het goed is heeft U back-ups gemaakt en als dat niet zo is dan is het altijd verstandig om dit te doen ;).
De schijf kunt U bij ons aanmelden en we zullen proberen de data eraf te halen. U kunt het hier aanmelden:

Snelle stappen bij water in Uw laptop!

Als er water in Uw laptop (en ook telefoon of tablet) is gevallen dan meteen uitzetten! Indien mogelijk haal de batterij eruit en als het een laptop is leg deze op zijn kop neer boven op een verwarming. Hierdoor kan het vocht eruit lopen en alles opdrogen. Neem hier de tijd voor en hopelijk overleeft hij het. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een reparatie.

Besmetting van een virus hoe te herstellen en voorkomen?

Virussen zijn lastig en gevaarlijk. Met een goed antivirus programma zoals Eset bent U een stuk veiliger. Het verwijderen van een virus kan in heel veel gevallen met behoud van data en in het uiterste geval is alles ook opgelost met een herinstallatie van Windows.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden maar wanneer U vermoed dat U een virus heeft ga dan niet verder werken met de laptop of computer en onderneem actie.

Privacy ... wees er zuinig op!

Uw Privacy is Uw recht maar U moet er zelf ook aan denken. Bedrijven willen heel graag Uw gegevens hebben voor marketing en criminelen om U geld afhandig te maken. Klik daarom nooit zomaar op een link maar lees eerst! Is het te mooi om waar te zijn dan is het niet echt ;). Het is daarom altijd een goed ding om jaarlijks een keer een check te maken hoe U ervoor staat. U kunt altijd daar contact met ons over opnemen.

X

Right Click

No right click