Goede En Eerlijke Computer, Laptop & Mobiel Reparatie

ViVa Computers bied U uitgebreide diensten aan zoals computer en laptop reparatie. Ook als U problemen heeft met software kunt U bij ons terecht.

U kunt ook bij ons terecht voor de aanschaf van een gebruikte of nieuwe computer of laptop. In onze webshop bieden wij ook computer onderdelen aan zoals werkgeheugen, routers, usb sticks enz.

WIJ BIEDEN GOEDE COMPUTER REPARATIE SERVICES

Stel een vraag

NEEM CONTACT MET ONS OP

Als Uw computer, laptop, mobiele telefoon of tablet problemen heeft

ViVa Computers zal dan zo snel als mogelijk Uw probleem oplossen onder de No Cure No Pay garantie!

Odradastraat 58, 5521CT in Eersel

(+31 0) 853011706 en/of (+31 0) 651087099

Openingstijden: 9.00 – 18:00

Afspraak vooraf verplicht

ViVa Computers bied No Cure No Pay aan!

Wie zijn we?

ViVa Computers bestaat uit 1 persoon en meerdere partners. De persoon is Roland Kuysten en onze partners zijn onder andere Eset, KeepITSafe en Stellar Data Recovery.

ViVa Computers bestaat al sinds 2008 en is uit een hobby ontstaan. Wij houden het graag informeel en persoonlijk.

Persoonlijk

Betaalbaar

No Cure No Pay

Ons Doel

Om voor iedereen zoveel mogelijk een zo goed mogelijke en eerlijke hulp te kunnen bieden. Wanneer iets niet lukt of gaat dan word dit ook eerlijk gezegd en wanneer er geen onderdelen gekocht zijn dan is de moeite en tijd voor ViVa Computers.

Duidelijke communicatie

Transparant door ons ticket systeem

Voor iedere portemonnee

WAT TE DOEN BIJ ...

( Een paar handige tips )

Wat te doen als Uw harde schijf crasht?

Wanneer U een gecrashte harde schijf heeft is het belangrijk om de schijf niet meer te gebruiken. Als het goed is heeft U back-ups gemaakt en als dat niet zo is dan is het altijd verstandig om dit te doen ;).
De schijf kunt U bij ons aanmelden en we zullen proberen de data eraf te halen. U kunt het hier aanmelden:

Snelle stappen bij water in Uw laptop!

Als er water in Uw laptop (en ook telefoon of tablet) is gevallen dan meteen uitzetten! Indien mogelijk haal de batterij eruit en als het een laptop is leg deze op zijn kop neer boven op een verwarming. Hierdoor kan het vocht eruit lopen en alles opdrogen. Neem hier de tijd voor en hopelijk overleeft hij het. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een reparatie.

Besmetting van een virus hoe te herstellen en voorkomen?

Virussen zijn lastig en gevaarlijk. Met een goed antivirus programma zoals Eset bent U een stuk veiliger. Het verwijderen van een virus kan in heel veel gevallen met behoud van data en in het uiterste geval is alles ook opgelost met een herinstallatie van Windows.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden maar wanneer U vermoed dat U een virus heeft ga dan niet verder werken met de laptop of computer en onderneem actie.

Privacy ... wees er zuinig op!

Uw Privacy is Uw recht maar U moet er zelf ook aan denken. Bedrijven willen heel graag Uw gegevens hebben voor marketing en criminelen om U geld afhandig te maken. Klik daarom nooit zomaar op een link maar lees eerst! Is het te mooi om waar te zijn dan is het niet echt ;). Het is daarom altijd een goed ding om jaarlijks een keer een check te maken hoe U ervoor staat. U kunt altijd daar contact met ons over opnemen.

Over ViVa Computers

ViVa Computers bied U zeer veel verschillende diensten aan zoals computer en laptop reparatie. Tevens bieden wij data recovery en backup aan tegen scherpe prijzen.

Contacteer ons ...

Odradastraat 58, 5521 CT, Eersel

(+31 (0) 853011706

(+31 (0) 651087099

www.vivacomputers.nl

Blijf op de hoogte met onze Nieuwsbrief

Login

Zoeken