Menu
Diensten

Diensten

Speciaal

ViVa Computers bied u de meest uiteenlopende diensten aan voor VASTE bedragen. Er word gèèn uurloon berekend waardoor u geen buitensporige kosten hoeft te verwachten.

Uw computer hoeft per slot van rekening niet meer te gaan kosten met de reparatie dan de aanschaf?

 

 

Graag willen wij u verder vertellen wat de kosten zijn voor de meest voorkomende werkzaamheden. ViVa Computers werkt volgens het principe dat als een reparatie niet gelukt is dan hoeft u alleen het eventuele verbruikte materiaal te betalen. Indien er geen materiaal is gebruikt dan geld het principe: No Cure No Pay!

Alles wat gedaan word aan uw computer bespreken we vooraf en maken afspraken met u zodat er geen verrassingen zijn die u achteraf een minder goed gevoel zouden kunnen geven.

Het is uiteraard de bedoeling dat de kosten niet de pan uit moeten rijzen want anders kunt u net zo goed een andere computer kopen......toch?

ViVa Computers rekent geen reiskosten tot omgeving Helmond en daarbuiten €0.25 per kilometer die berekent word met de ANWB Routeplanner met de snelste optie.

Indien er hier onder een dienst niet tussen staat die u graag zou willen laten uitvoeren dan kunt u contact opnemen per telefoon: 0853011706 en/of 0641813011 of per mail: en er kan een prijsafspraak gemaakt worden.

 

 

Installatie Windows met gegevensbehoud

      

Vaste prijs: €60

Wij installeren Windows voor u met daarbij alle updates en benodigde programma's om ongestoord te kunnen werken met uw computer. Hierbij moet u denken aan:

1. Installatie Windows.
2. Installatie alle updates.
3. Installatie Open Office.
4. Installatie Acrobat Reader.
5. Installatie JAVA.
6. Installatie Antivirus.
7. Installatie Social Media.

En verder wat u zelf wenst of wat eventueel nog meer noodzakelijk is.

Wij gaan er vanuit dat u een geldige key hierbij heeft voor uw Windows. Indien dit niet het geval is dan kan ViVa Computers u hierin behulpzaam zijn.

Let op: Bij een complete Windows installatie word uw computer compleet geformateerd. ViVa Computers zal zijn uiterste best doen om alles te backuppen maar als er speciale zaken zijn dan moet u dat vooraf aangeven. ViVa Computers stelt zich niet verantwoordelijk bij verlies van data maar zal alles in het werk stellen om dit te voorkomen.

Inbouwen Hardware en Functioneel maken

 

Vaste prijs: €20

Inbouwen en functioneel maken van hardware.

Hierbij installeren we de drivers en alle updates die erbij horen zodat u met het meest nieuwe werkt.

Let op: de prijs €20 geld voor kleine onderdelen die ingebouwd moeten worden zoals een cdrom of werkgeheugen. Als er grotere onderdelen zoals het inbouwen van een moederbord gedaan moeten worden dan word er vooraf eerst een prijsopgave gedaan zodat U in ieder geval niet voor verrassingen staat.


 

Virus en Spyware verwijderen

Vaste prijs: €30

Als uw computer besmet is met virussen en/of spyware dan verwijdert ViVa Computers die doeltreffend.

Het is altijd een verademing als uw computer hierna weer doet wat u wilt! Het is altijd belangrijk nooit lang te wachten met het verwijderen want het gaat vaak van kwaad naar erger en als het in het begin is dan is het risico van complete format niet zo groot!

Telefonie en Internet aansluiten

Vaste prijs: €55

ViVa Computers kan voor u de telefonie aansluiten.

Hierbij gaan we er vanuit dat u al de benodigde spullen heeft maar even niet meer weet hoe het ook alweer moest.

Bedraad en Draadloos Netwerk aansluiten

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Vaste prijs: €55

ViVa Computers sluit uw bedrade en draadloze netwerk aan.

Indien u wenst kunnen we voor de materialen zorgen zodat u er geen omkijken naar heeft!

Computer Onderhoud

 

Vaste prijs: €40

ViVa Computers maakt uw computer weer schoon en snel.

Ook kijken wij alles na zodat u weer ongestoord en vooral snel en veilig kunt werken. Met schoonmaken bedoelen we ook echt schoonmaken dus we stofzuigen ook uw kast leeg bijvoorbeeld!

Verloren data terughalen van Harde Schijven, USB Sticks enz.

 

Prijs op aanvraag

ViVa Computers werkt samen met Stellar Data Recovery Services op het gebied van data recovery. Dit bedrijf heeft zijn sporen verdient en is uitermate veelzijdig. hier volgt wat meer informatie over hun:

Stellar Data Recovery Services (voorheen RSE) is een gespecialiseerd technologiebedrijf dat een breed scala aan diensten levert op gebied van dataverlies, dataverliespreventie, data-recovery en forensisch elektronisch onderzoek.

Stellar Data Forensics voert in opdracht van het bedrijfsleven, politie en justitie forensisch elektronisch onderzoek uit, waarbij er onderzoek wordt gedaan naar computerinbraak, industriële spionage of datadiefstal.

Er wordt bewijsmateriaal opgespoord aan de hand van digitaal achtergelaten sporen. Stellar beschikt over een team van forensisch specialisten dat zowel juristen als mogelijke slachtoffers kan ondersteunen in het gehele proces van het sporenonderzoek tot en met mondelinge toelichting voor een jurist of rechter.

Stellar is actief sinds 1992. Sinds 1999 heeft Stellar de dienstverlening verder uitgebreid en enkele miljoenen euro's geïnvesteerd in werkomgeving, ontwikkeling, educatie en technologie waardoor Stellar vandaag beschikking heeft over een van de meest geavanceerde data-recovery kenniscentra in de wereld.

De afdeling Research & Development heeft onlangs een belangrijke vinding op zijn naam gezet waarbij we nu als eerste de mogelijkheid hebben gecreëerd, om data te recoveren van Solid State Drives en memory-modules. Indien de controller geheel is verbrand en de belangrijke verdelinginformatie van de data over de chips verloren is gegaan, kan Stellar toch nog de gegevens herstellen. Dankzij onze doorlopende investeringen in ons internationale R&D team zijn wij in staat om veel vaker een succesvolle recovery op onze naam te zetten dan onze concurrenten.

ViVa Computers kan voor u al het werk uit handen nemen en u krijgt tevens een korting op de onderzoekskosten als u het via ons laat afhandelen. Wanneer het een klein data verlies is dan neemt u ook contact op omdat dat wellicht op een simpele wijze op te lossen is.

Stuurt u een mail naar: Informatie data recovery en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt u hier ook aanmelden: Data recovery aanmelden

iPhone/iPod/iPad Jailbreak

Vaste prijs: €25

Indien u een iPhone, iPod of een iPad heeft dan kan ViVa Computers deze voor u jailbreaken.

Indien u nog niet weet wat jailbreaken is dan hier een kleine uitleg:

Apple schermt zijn apparatuur af zodat de gebruiker ook echt alleen maar gebruiker is. Als u er hier niet zoveel om geeft dan is dit goed voor u maar als u meer uit uw iPhone of iPod wilt halen dan is een jailbreak iets voor u. Met een jailbreak halen we de beveiliging eraf en u kunt de iPhone of iPod helemaal naar uw smaak aanpassen. U kunt bijvoorbeeld thema's installeren via Cydia of tweaks zoals InfiniFolder waarmee u oneindig apps in een map kunt doen.

Hier een link naar meer uitleg en de legitaliteit van jailbreaken: Jailbreak Wikipedia

Let op: Indien u een jailbreak wilt uitvoeren zorg dan altijd ervoor dat u een backup heeft gemaakt in iTunes! Indien u niet weet hoe dit in zijn werk gaat dan ViVa Computers u hiermee helpen.  

 

Laatst aangepast opzaterdag, 16 september 2017 21:29
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven

Tags

Your browser doesn't support canvas.

Nieuwsbrief